Despre noi

Cu o vasta experienta acumulata de membrii echipei sale pe piete europene, firma Magnum ofera solutii complete pentru realizarea unui sistem automatizat de irigatii, incluzand proiectarea sistemului, asistenta tenhica pentru instalarea sistemului precum si service post instalare si punere in functiune.

Incepand cu anul 2012 compania a inceput productia de plante, arbori si arbusti in serele si pepinierele proprii, pe o suprafata de aproximativ 8 ha, cu o gama foarte diversificata de plante pentru a satisfiace cerintele si necesitatile pietei la preturi fara concurenta. www.florariacodlea.com

 Misiunea si valorile companiei

Misiunea companiei este aceea de a oferi clientior sai cea mai corecta si eficienta solutie pentru intretinerea si prelungirea ciclului de viata al oricarei plante, zona verde fie ea gradina, parc sau teren de sport.

Satisfacerea cerintelor si solicitarilor clientilor companiei la cel mai inalt nivel, precum si servicii de cea mai buna calitate sunt obiective pe care firma Magnum Dynamic Grup isi propune sa le atinga in orice moment si sa le includa in orice strategie de marketing pe care o va realiza.

Succesul afacerii noastre este strans legat de abilitatea de a ne servi clientii cu maxima promptitudine, profesionalism si eficacitate.

 Gradul de satisfactie al clientilor nostri reprezinta reusita proiectelor noastre, iar grija pentru investitia si profitabilitatea acesteia, constituie elementul esential al strategiei noastre. 

Respectul pentru clientii nostri si respectul pentru munca depusa reprezinta valoarile fundamentale ale companiei si stau la baza oricarei decizii si activitati realizate.

Va iubiti gradina, plantele,arborii, spatiul verde, terenul de sport care va ofera atat de multa relaxare?

Nu trebuie decat sa aveti incredere in noi si solutia optima va fi alesa pentru dumneavostra. Veti beneficia de un proiect in care raportul calitate/pret va fi foarte bine definit.

ECHIPAMENTE DIN DOTARE